14 maj 2011

Tapeter och färg


Idag var vi på Happy Homes i Barkarby och titta på tapeter och färg till radhuset. Jag måste säga att vi bestämde oss på ny rekord tid. Tapeten ovanför heter Lace 1349 och kommer att sitta på vår fondväg bakom sänggavelen. I matsalen blir det en randig tapet som heter view 3180, båda kommer ifrån Boråstapet.


Resterande av huset målas i en vitkulör. Där vi bor nu har vi haft Stockholms vitt och tröttnat rejäl på den gulvita färgen så i butiken bad vi att få se mer vita nyanser och fastnade för S0500-N. Efter det var vi in på Bauhaus och valde golvfoder, taklist och nytt golv till över våningen. Vi gillar lite mörkare golv när väggarna är vita så beslutet föll på Valnöt.

Golv foder (15x69 allmoge stil) och taklist (15x43mm)

Nu återstår "bara" val av; köksluckor (just nu lutar det åt gråvita), kakel, handtag till innerdörrarna, handtag till skåpluckorna, köksfläkt (såg väldigt snygg på mediamarkt), nya sängar, bilbarnstol (gillar mörkblå, måste bara benchmarka priserna innan jag beställer), skötbord, spjälsäng (vill helst har en brio men de är riktigt dyra så vet inte hur jag ska göra) mm mm

1 kommentar: