20 september 2010

Skön helg

I helgen har vi sovit i stugan, vi har en helt fantastisk säng! I lördags vaknade vi efter 10 underbara timmar, M upp och la in ved i kaminen i köket medan jag låg och drog mig och lyssnade på den sprakande elden och när värmen börja sprida sig åt vi frukost. Efter frukost gick vi och la oss igen och sov 2 timmar till : )


Dagarna spenderades med bla en promis och hälsade på grannens kossor. Jag klippte häcken för sista gången i år och vi tog tag i vår vildvuxna blomsterrabatt framför huset. Kallas det fortfarande rabatt om den är fyrkantig och 5 kvm? Efter att grävt upp 14 buskar och tagit bort lika många stenplattor på ca 40 kg styck(!) så är vi nu äntligen av med styggelsen. Visserligen ser de nu ut som vi haft en rabiat grävling på tomten men i vår kommer vackert gräs växa upp : )


På kvällen blev det en klassiker till middag grillad entrecote från Gröna gårdar och potatisgratäng. Och till det provsmakade vi vinerna som kommer serveras på bröllopet. Det blir ett franskt rödvin till förrätt ett Italienskt till varmrätt och ungerskt till desserten. Jag kan även avslöja att förrätts vinet oväntat nog passar mycket bra till mörkchoklad med lakriscrisp i : )

Till förrätt..

Vi har uppenbarligen sömn att ta igen så natten mellan lördag och söndag sov vi ytterligare 11 timmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar