02 november 2010

Corona

Igår åkte vi till Bromma Blocks som ligger vid Bromma flygplats. Köpcentrumet öppna för ett par veckor sedan och har de flesta butiker du kan behöva och dessutom öppet till 20.00 : )
Bromma Blocks är KF Fastigheters största satsning någonsin och den totala investeringen till september 2010 landar runt 2 miljarder. H3 har ca 25 000 kvm med 77 butiker och 13 caféer och restauranger.

 
Allt kändes genomtänkt med massor av trevliga fik och ett annat designtänk än många andra ställen, det är mer av ett stort varuhus än ett köpcentra. Vi gillade upplägget och får nog ta nån shopping vända där en ledig helg men igår var vi bara ute efter Cervera.


I bröllopspresent fick vi flera presentkort och pengar som vi ville byta in mot en ny fin servis som vi sett ut.
Den heter Corona och är designad av Jonas Bohlin. Jonas Bohlin är utbildad på Konstfack i Stockholm och slog igenom internationellt på 1980 talet när han förenade funktion och skulpturkonst i sin formgivning av möbler.

Med tallriksuppsättning för 4 personer åkte vi sedan hem och anslöt dem till de 2 vi fick av mormor. Jag är fortfarande så otroligt förvånad över vilka fina presenter vi fick!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar