30 maj 2015

Sladd fri

Isabel har äntligen blivit fri från sitt dropp och kan i princip lämna sjukhuset. Dock har de ingenstans att ta vägen eller någon flygstol hem så de blir vackert kvar på sjukhuset.
(SOS kommer boka flyg så snart de hittar en ledig stol och de fixar även hotel tills resan hem är klar).

Att resa från ön är inte helt lätt, pga beslutet kom sent så missade de de två direktplan som går i kväll (som bittert nog hade lediga platser).
I morgon finns bara resor med en eller 2 mellanlandningar och en dubblering av flygtiden. Väntar de till måndag så finns ett direktplan men osäkert om lediga stolar finns.
Vi är som sagt i händerna på SOS så vi får väl se hur det blir.

Den här dagen har varit tuff för Olivia som brytit ihop flera gånger, inte klarat motgångar som dumma strumpor osv. Vi har haft en lugn dag och gjort vad hon känt för, hon slapp strumpor trots vädret, vi handlade lördagsgodis, valt tapeter till hennes rum, hon shoppa en vårjacka och fick sköta provning och betalning själv ( hon var väldigt nöjd) och vi köpte en ny sagobok att läsa vid läggdags.
I bilen påväg från affären satt hon med påsarna i knät och säger "det här är en tråkig dag. Det är inget kul när Isabel inte är hemma." Och så började hon gråta..

När vi fick beskedet om att Isabel slapp dropp så firade vi med jordgubbar och glass. Jag upprepade flera gånger att Isabel är frisk, att hon inte behöver vara på sjukhus och att de bara ska hitta ett flyg så är de hemma. Jag tror det gick in men samtidigt är hon trött så det är svårt att veta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar