21 november 2011

Stl 62

Vi har fortfarande för få kläder åt Olivia så idag åkte vi till Kista för att shoppa. Det skiljer sig ganska mycket i storlekar mellan butikerna tycker jag. Åhléns har väldigt stora stl 62, Lindex passar precis och Kappahl och H&M ger lite att växa in i så dom är perfekta att köpa.

Det blev två bodys med lång ärm och en party outfit från Kappahl. Som vanligt synade jag kläderna där larmet suttit och det är helt otroligt, för tror du inte att det var ett stort hål där...suck det hör verkligen till ovanligheten att allt man köper är helt! (detta gäller inte bara Kappahl utan även H&M och Lindex också) anledningen enligt butikerna är att plaggen är så finstickade att de tjocka nålarna inte passar emellan utan tar sönder trådarna.

Förutsatt att det inte bara är jag som lyckas välja ut alla trasiga plagg (kanske guds sätt att hämnas för att vi inte döper Olivia?) så borde detta vara ett stort problem för butikerna.
Visserligen så har butikerna stor vinst marginal på alla plagg men detta kan ju omöjligt gynna detaljhandeln som just nu går på knäna.
Den som tar fram ett larm för barnkläder bör kunna tjäna en rejäl peng : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar