23 februari 2011

Semester


Dagarna är enkla på semester, vi vaknar vid halv 7 av fåglarna och solen som lyser in. Vi strosar ner till frukosten och på vägen, hälsar vi snabbt på leguanan som bor på stenen bredvid vårt hus och sen paxar två solstolar på stranden. Ingen av gästerna gillar det egentligen men alla gör det ändå. Platserna som går åt först är de med parasoller och de under palmer. Efter vi lagt ut våra handdukar fortsätter vi till frukostbuffen. Där kan du hitta allt från pannkakor och ägg, omelett/vändstekta eller hur du nu vill ha dom, till ett glas bubbel eller en bloody Mary. Det är nog första gången jag sett en Smirnoff på ett frukostbord. Men det lyxigaste är nästan ändå alla färdig uppskurna frukter!

Efter frukost börjar den mödosamma insmörjningen. Vår favorit kräm Australien Gold fyller hotellrummet med en svag doft av Tutti frutti. Men det bästa är att den snabbt går in i huden som en lotion. Vi har faktiskt inte sett det märket i nåt annat land senaste åren så innan vi åker hem ska det bunkras upp!

Vid 8:30 ligger vi så äntligen på stranden.
Vinden blåser hela tiden så du blir inte riktigt stekhet trotts att du ligger i solen. Då och då tar M en tur till baren där du kan hämta läsk eller juicer. Den enda tiden vi måste passa är 10.30 när första beachbuffen stänger så vi hinner förbi och hämta lite förmiddags frukt eller kakor. Livet är hårt..

1 kommentar:

  1. Underbart!!! Själv ser jag fram emot att få åka en vecka till Sälen... :-P

    SvaraRadera