Sveriges köttkock 2007 och han var i final i Årets kock 2009. Men nu har han alltså tagit hem Guld medaljen 2011.
Riktigt kul att vi haft möjligheten att smaka hans fina mat!
Foto: Marie Birkl
Vår bröllopsmeny bestod av:
Förrätt
Ungtupp från Hagby, sous-videbakat bröst med anis, syrlig morot, nypon- och mandelmarmelad
Vin: Beaujolais-Village 2008, Bourgogne, Frankrike
Varmrätt
Enbärstekt hjort från Sörmland med timjanskryddad korv, karamelliserad lökkräm, rotselleri, rökt märg och lingonsky
Vin: L'Avvocata Coppo Barbera d'Asti 2008, Piemonte, Italien
Dessert
Äpplen och hjortron med rostad brödglass hasselnötter och lönnsirap från Blaxta gård
Vin: Royal Tokaji 2007, Ungern
Varmrätten
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar