07 juli 2016

Semester

Fyra dagar in på semestern så har vi lyckats.. jobba (vi är uppenbarligen inte effektiva nog på jobbet så det var bara att öppna datorn måndag morgon), måndag efm hängde vi på Bauhaus och köpte armatur och element, roligt värre!

Vi har varit på två sjukhusbesök vara ett gav det utmärkta svaret att Olivia tack vare rören nu hör 100%, (besök två väntar jag fortfarande svar från).

Vi har haft byggare som isolerat vårt kallföråd, satt upp korrekt eldragning(!), satt in element och en lampa som faktiskt lyser upp rummet, täckt igen det öppna taket och satt en taklucka. Bäst av allt nu kan vi äntligen köpa ett extra kylskåp till julskinkan :)


Vi har även roat oss med att styla och framförallt städa stugan för att få den fotograferad inför försäljning. Vi tror själva att det inte kommer gå men mäklaren är otroligt positiv!


Så allt som allt en ganska arbetsam första semestervecka om dock effektiv!
Jo lite kul har vi hunnit med, en promenad i city via både gamla stan och NK, god mat och för första gången på jag tror 2 år lyckas vi gå på bio i mall of Scandinavia med stora skinnfåtöljer och massivt benutrymme :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar