31 mars 2016

Keeping up with the Joneses

Snart är vi precis som alla andra. Idag beställde jag den obligatoriska trädgårdsprydnaden, studsmattan!

Säkerhetsfanatiker som jag är blev det en bäst i test variant, så här står det i beskrivningen;
Vår omtyckta instegsmodell Berg Favorit med överlägsen kvalitet och säkerhet i jämförelse med billiga varuhusmattor. På Favorit får du en härlig hoppupplevelse med mycket studs för pengarna.

Säkerheten är föredömlig och kantskyddet täcker både fjädrar och ram ordentligt samt ger en effektiv stötdämpning. Skyddsnätet är slitstarkt med väl fordrade stolpar. Rätt uppspänt så ”drar” nätet inåt mattan och detta minskar risken att falla mot ytterramen om man råkar hoppa rakt in i nätet.
Vidare har skyddsnätet en självstängande ingång som därför inte kan glömmas öppen. Förutom ökad säkerhet avlägsnar denna innovativa lösning skyddsnätets traditionella akilleshäl dragkedjan.

Ramens godstjocklek är rejäl, vilket inte bara gör den stark. Den medför även en hög vikt som i sig bidrar till att göra studsmattan stadig. Svetsfogarna och galvaniseringen är välgjord vilket motverkar rost, speciellt över tid och om ramen står ute över vintern. Kantskyddet är gjort av beständiga material som tål att utsättas för väder och vind, inklusive solens UV-strålar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar