11 juli 2015

Inte som man hoppats..

Det är inte alltid saker går som det är tänkt..

Isabel skulle få ljusgröna väggar men resultatet blev en pistagegrön som lyser i mörkret. En eloge att vi fick husets mörkaste rum att bli självlysande men det är bara att erkänna att vi måste måla om snarast. Trist bara att vi utnyttjat barnvakterna för något som måste göras om.


Men det finns ju värre saker.. som att gå till tandläkaren och göra en 360 rönkenundersökning och upptäcka att visdomständerna växer åt fel håll och måste opereras bort...

 
Vääldigt jobbigt för mig som har sån sjukhuspanik och åter igen måste vi använda våra barnvakter för att göra nått tråkigt istället för trevligt saker som äta middag på resturang eller gå på bio.

Man kan ju hoppas att min återkommande huvudvärk beror på tänderna och när de försvinner så försvinner huvudvärken... Kan man ju hoppas..

Men så finns det ju värre saker som att tandläkaren tror att jag har tandlossning på gång.... Men de får vi veta mer om på måndag när de gör en grundligare undersökning... Juli's tandläkar räkning 6 000kr hade man ju haft roligare för..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar