28 december 2014

Shopping

Det blev inte särskilt mycke fyndat på mellandagsrean i år heller, bara två skjortor till M på GATT.
Idag var jag och Olivia ute själva en sväng för att hitta nyårskläder till mig. Det blev en enkel bolero med lite guldglitter i från esprit. 
Olivia ville också ha en likadan men eftersom den inte fanns i hennes storlek så vi fick gå till hm istället.
Olivia, som hatar att prova kläder, tog en kofta som vi hittade och ville själv prova i provhytten (hon tog för säkerhetskull av alla kläder innan hon provade koftan..)
Sen fick hon en hundring och ställde sig i kön för att betala, jag fick stå på behörigt avstånd. Jag hade sagt att hon skulle få en krona tillbaks så när hon fick det så vände hon sig stolt åt mig och höll upp kronan och gjorde tummen upp!

Hon syns knappt bakom lådan med strumpor.

Hon skapade ganska mycket uppståndelse, en pappa som stod vid provhytterna kunde inte hålla sig för skatt när hon deklarerade att hon visst inte ville använda den lediga provhytten utan ville vänta på en annan bättre. 
Tjejen före Olivia i kön erbjöd henne snällt att gå före men nej, hon skulle stå i kö.
Familjen som betala i kassan brevid stannade kvar fast de var klara för att se om hon skulle klara av betalningen själv och när vi skulle lämna butiken kom en äldre dam fram och sa att Olivia såg så gullig ut när hon kom med sina pengar i högsta hugg att hon varit tvungen att stanna och titta när hon betala trots att gubben hennes lämnat butiken, hon var mycket imponerad över hur duktig Olivia varit.
Ni förstår själv hur roligt det såg ut när hela butiken engagerade sig :)

Hemma provade hon boleron med fina lackskorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar