02 september 2012

Äntligen hemma

I stället för de 7 timmar (buss-incheckning-flyg) som det skulle ta från hotellet och hem tog det istället 17 timmar, yeey :(
Vi skulle bli upphämtade halv 10 (dvs halv 9 svensktid) från hotellet men 30 min innan ringer receptionen och säger att det är stora förseningar. Senare fick vi veta att planet som skulle hämtat oss fastnat i Bulgarien pga tekniska problem och Novair fick istället hyra in ett plan från HiFly från Portugal. De var få som hört tala som HiFly (och namnet är inte direkt förtroende ingivande) så de som var flygrädda i gruppen blev rejält oroliga.

Själva planet var helt okej men det extra stora benutrymmet vi beställt fick vi inte så jag satt som en fällkniv för att försöka få Olivia att sova bekvämt i mitt knä i 3,5 timma, grr.
Så vår enkla hemresa dagtid blev istället ett obekvämt evighetsprojekt med hemkomst 04.00, ist 16.00 dagen innan.

Apollo skyller alla problem på Novair(vilket iofs är rätt) och hänvisar alla klagomål till deras kundtjänst. Ett konstigt agerande tycker jag då de faktiskt tillhör samma koncern och Apollo naturligtvis borde ta ansvar för all kommunikation mot kund och inte hänvisa till en underleverantör, stort minus för Apollo där!

Olivia klara det ganska bra men igår sov hon nästan hela dagen så att vi missade Elviras 3 års kalas :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar